Specialisti

Excelenta! Experienta! Expertiza

Cu experienta si cunostinte vaste in domeniul recuperarii medicale, misiunea echipei noastre este de a va ajuta sa va imbunatatiti functiile diminuate ale sistemului musculoscheletal si de a va ameliora durerile, pentru a va putea bucura de viata de zi cu zi.

Ioana Moraru

Kinetoterapeut

Sunt absolventa a Facultății de kinetoterapie și motricitate specială, UNEFS-Bucuresti. In urma stagiilor de studiu din Franța am obținut specializarea de kinetoterapeut cu specializari in “activități fizice pentru persoane cu dizabilitati fizice și senzoriale” și “pregătirea fizică și reatletizarea persoanelor post traumatism”. Din pasiune și curiozitate pentru acest domeniu fiecare protocol de recuperare este individualizat și etapizat în funcție de perioada recuperării in care va aflati!

Va aștept să lucrăm împreună și să facem ca patologia dumneavoastră să fie tratata complex și complet!

Dr Anca Salceanu

Medic specialist recuperare medicala

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures, specializarea Medicina Militara Generala, pun in slujba dumneavoastra o experienta de peste 10 ani in specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, dobandita in spitale prestigioase ca Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ,, Dr Carol Davila” si Spitalul Universitar de Urgenta ,,Elias” din București sau Spitalul Județean de Urgenta din Targu Mures.

Misiunea asumata in aceasta specialitate este aceea de a fi un excelent partener al celui aflat in suferinta, de a-l insoti cu devotament si profesionalism pe drumul spre recuperarea maxim posibila (si putin mai departe) a abilitatilor si stilului de viata anterioare.

Alina Gherghin

Fiziokinetoterapuet

Am obtinut specializarea de fiziokinetoterapeut in cadrul UMF “Carol Davila Bucuresti, si lucrez de peste 20 ani cadrul celui mai cunoscut spital din Romania, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, pe sectia de Ortopedie-Traumatologie 2. Cauzistica complexa si diversa, anii de experienta, calitatile mele (empatica, ambitioasa, sociabila, comunicativa), m-au transformat in ceea ce sunt astazi: un profesionist foarte bun, mereu dornic sa fac tot ce este posibil pentru binele pacientului si mereu in cautare sa fie la curent cu ceea ce este nou legat de profesie. Colaborarea cu “Revitalia by Multimedica” imi ofera oportunitatea de a mi valorifica si mai mult abilitatile si de a lucra intr-un mediu de lucru modern, alaturi de o echipa valoroasa.

Apeleaza cu incredere la cei mai buni specialisti in recuperare medicala

Cristian Neacsu

Specialist musculo-scheletal

Absolvent al diplomei de Tehnician Maseur, experimentând în trecutul apropiat diverse schimburi de experiență  în Franța. Pasiunea și curiozitatea m-au îndemnat  tot timpul să mențin un nivel actualizat de informatie, totul pentru a putea oferi un serviciu de calitate pacienților mei. Împreună cu echipa Revitalia învățăm să ne menținem într-o condiție bună de sănătate, totodată punând accent pe reatletizarea persoanelor deja recuperate. 

Radu Marin

Fiziokinetoterapeut

Absolvent al universității de educație fizica și sport programul licență și master am cautat în permanenta sa adaug experientei clinice informații la zi atât în kinetoterapie cât și în fizioterapie și terapie manuala ortopedica. Ma bucur sa fac parte din echipa Revitalia, o echipa tânăra  și dedicata oricând gata sa ofere soluția terapeutica specifica fiecărui pacient în parte.

Aparatura moderna

Echipamente de ultima generatie vin sa complementeze munca echipei de specialisti din cadrul clinicii Revitalia pentru ca pacientii sa beneficieze de cele mai bune rezultate si sa se poata reintoarce la viata lor de zi cu zi, fara dureri. 

Trimite un mesaj

Date contact

Tel: 0755 208 615

Email : contact@revitalia.ro

Urmareste-ne