Despre noi

Cine suntem?

Clinica Revitalia este locul in care recuperarea medicala a diverselor afectiuni din sfera ortopediei, neurologiei si reumatologiei se desfasoara in prezenta unui personal specializat! Serviciile pe care le regasiti in clinica sunt de kinetoterapie, fizioterapie, terapie musculo-scheletala, masaj terapeutic si alte servicii de recuperare, toate acestea fiind menite pentru redobandirea functiilor optime ale corpului si reducerea durerii!

Valori si principii

Valorile ne definesc activitatea, iar principiile ne ghideaza in relatia noastra cu pacientii. Ne dorim sa fim aproape de pacientii nostri pe tot parcursul recuperarii medicale, sa-i incurajam, sa-i sprijinim si cel mai important sa-i ajutam sa se vindece. 

Incredere si eficiență

Ne propunem sa oferim cele mai de incredere si eficiente servicii de recuperare medicala si sportiva.

Prețuri corecte

Pentru ca ne dorim sa ajutam cat mai multi pacienti fara a face compromisuri la calitate sau siguranta.

Grija față de pacient

Pentru ca pacientul inainte de toate este om care merita tratat cu respect, caldura si empatie.

Apeleaza cu incredere la cei mai buni specialisti in recuperare medicala

Misiunea noastra

Clinica Revitalia by Multimedica se angajeaza sa ofere servicii de recuperare medicala si sportiva de inalta calitate, personal specializat si echipamente de ultima generatie, intr-un spatiu amenajat modern menite sa ajute atat pacientii cu afectiuni ale sistemului musculoscheletal si dureri cronice, dar si sportivi de performanta. Totodata, pregatirea profesionala continua, specializarile terapeutilor nostri, precum si profesionalismul si devotamentul lor ofera garantia ca pacientii nostri vor beneficia de tratamente si tehnici de reabilitare de ultima ora, care sa-i ajute sa se recupereze cat mai repede posibil si sa aiba o viata fara dureri.

De ce sa alegi serviciile clinicii Revitalia by Multimedica?

Suntem mai mult decat o clinica de recuperare medicala. Suntem o clinica care ofera servicii de calitate, personal cu experienta vasta in domeniu, suport, precum si echipamente moderne pentru a asigura succesul recuperarii tale medicale. 

Te ajutam sa ai o viata fara dureri

Specialistii clinicii Revitalia by Multimedica au o experienta profesionala combinata de peste 50 de ani si o pasiune comuna de a ajuta pacientii care se adreseaza clinicii noastre să aiba o viata activa, fara dureri.

Cele mai bune servicii de recuperare medicala!

Daca suferi de afectiuni ortopedice, neurologice si reumatice, daca ai suferit o accidentare sau o interventie chirugicala, clinica Revitalia by Multimedica iti va fi alaturi in drumul tau spre recuperare. Specialistii nostri si dotarile clinicii iti vor asigura reducerea durerii si te vor ajuta sa-ti recapeti libertatea de miscare cat mai repede posbil. 

Trimite un mesaj

Date contact

Tel: 0755 208 615

Email : contact@revitalia.ro

Urmareste-ne